Language selection: Swedish Norwegian English

Webbdesign & Mobilanpassning


Mobilanpassad Hemsida

Användandet av Smartphones och Surfplattor ökar markant. En vanlig hemsida är inte anpassad för mobiltelefon och surfplatta. Hemsidan tar för lång tid att ladda, svår att navigera i och texter som blir för små att läsa. Vi anpassar Hemsidan redan från start för Smartphones och Surfplattor. Detta ingår som standard hos oss och är inget tillval.


Koppling till sociala medier

När man samtidigt använder en stor mediekanal som Facebook så får man fler möjligheter att enkelt kunna få en närmare dialog med sina kunder. Man kan använda sig av nyhetsflöden och statusuppdateringar samt kampanjer som ger "gilla" markeringar för ert företag. Något som bygger
kostnadsfri marknadsföring och stärker ert varumärke.


Google SEO

En mobilanpassad Hemsida kommer högre upp bland sökträffarna när man söker med Smartphones och Surfplattor. Google är startsidan hos de flesta och det säger sig själv att det är där du skall synas bra. Tillsammans med dig som kund ingår optimering av Hemsidan och vi väljer de sökord som är relevanta för just dig.Vi har jobbat med Internet och hemsidor i fjorton år. Med personlig kontakt via telefon ger vi våra kunder en möjlighet att uttrycka sina idéer, önskningar och förslag så att vi i slutändan utformar ett resultat som ni som kund blir nöjd med.

Vi kan hjälpa er med allt från enkla hemsidor, med i princip bara kontaktinformation, till hemsidor med avancerade bokningssystem och fullt dynamiskt innehåll. Självklart får ni en modern och snabb navigerad hemsida designad efter er profil. Ett kostnadseffektivt sätt som lämpar sig både för det stora och det mindre stora företaget.

Detta ingår i Paketet:
- Professionellt utförd design av hemsida efter er profil och önskemål.*
- Grafisk formgivning
- Eget domännamn
- Mobilanpassad version av hemsidan
- Verktyg för enkla uppdateringar
- Google optimering av er hemsida
- Facebooksida och koppling till denna.
- Webbdesign upp till 8 sidor, utöver detta obegränsade sidor.
- Kontaktformulär, karta
- Daglig säkerhetskopiering (backup)
- Kostnadsfri support under hela abonnemangsperioden.
- Webbhotellspaket STANDARD med 200Mb utrymme, 15st e-postadresser m.m. (se fliken "Webbhotell").

* Flertalet mallar finns att välja mellan, eller om ni själva har ett flödesschema ni vill att vi skall följa. Begränsningen för hur stor din hemsida blir, är att vi utformar max en "medelstor hemsida", upp till åtta stycken undersidor med upp till tjugo stycken olika bilder/logotyper. Vi debiterar per timme större hemsidor efter överenskommelse.

Övrig timdebitering för databas/script samt uppdateringar: 489:- /timmen.
Offert lämnas i förskott innan påbörjat uppdrag.

Startavgift: 8990:- (engångskostnad)
Abonnemangskostnad: 0:-/mån första året. Därefter 2980:-/år.

Ni kan också välja bort Facebooktjänsten och Mobilanpassad sida.
Kostnaden är då 3990:- i startavgift och 195:-/mån.

Priserna är exklusive mervärdesskatt.
Copyright © 1996 - 2017 RIKTAD :: All rights reserved