Language selection: Swedish Norwegian English

Detta gör vi för våra kunder

Multinationellt företag eller småföretagare? Du har din egen domänportfölj!
Hos RIKTAD får du alltid en egen rådgivare att vända dig till. Alla kunder, större så som mindre stora, har en egen domänportfölj som administreras av din kontaktperson hos oss. Vi bevakar dina intressen och kommer med förslag till hur du bäst skyddar och bevakar dina företagsnamn och varumärken i Sverige eller kanske runt om i världen.

Kompetent personal med personlig service
Vår personal är helt handplockad efter sin kompetens och engagemang. Intressanta och trevliga kunder pratar vi med varje dag. Evert från Piteå som säljer grävmaskiner i Norden, eller kanske Bengt från Lund som marknadsför sitt säkerhetssystem i världen. Du kanske är en av dem?

Om oss
AB RIKTAD hjälper företag och organisationer med namnskydd och domännamnshantering på Internet. Vi startade 1996 under namnet Cybercomp Systems med inriktning som Producent av Nya Interaktiva Medier. Omstrukturering av företaget skedde år 2000 och vi utvidgade verksamheten till att omfatta alla delar av marknadsföring på Internet; Domännamns- registrering, Webbdesign, Webbhotell och E-posttjänster.

Copyright © 1996 - 2017 RIKTAD :: All rights reserved