Language selection: Swedish Norwegian English

Domännamn

Domännamn är fria för alla att registrera
Lika viktigt som varumärket eller företagsnamnet är skyddat hos verk och myndigheter, är det viktigt att inneha skyddet för detta även på Internet. Ett exempel är att PRV:s regler för namnskydd inte gäller på Internet idag.

.se .com .nu fria för vem som helst
De tre största domännamnen som används i Sverige är .se .com & .nu. Utanför Sverige används även domänerna .net .org .info .biz i lika stor utsträckning. Dessa är helt fria för vem som helst att registrera. Att skydda ert företagsnamn på de viktigaste domännamnen på Internet idag, ger er företagsnamn, varumärke, produkt eller tjänst inte bara ett bra skydd utan även underlättar era kunder att lättare hitta rätt till just er.

å-ä-ö tillåtet i .se .com .net .org och .nu domäner
Numera finns både möjligheten att registrera och använda domänadresser med europeiska tecken exempelvis å-ä-ö. Standarden är numera satt vilket innebär att ni kan marknadsföra precis så som ni heter.

Vi registrerar alla världens domänadresser
Ni ökar er träffsäkerhet för att era kunder skall hitta rätt genom att skydda ert företagsnamn, varumärke, produkt eller tjänst på de marknader som är viktiga för er.

Copyright © 1996 - 2017 RIKTAD :: All rights reserved